Nieuws

TREC-GO training en instructie

 

NIEUWS

2014

APRIL

Op 5 april vindt de eerste training van 2014 plaats; Een TREC Kennismakingsdag.

 

2013

 

FEBRUARI

De nieuwe website is in de lucht! We zijn benieuwd te horen wat iedereen ervan vindt, dus stuur gerust een mailtje naar het bekende emailadres trec.go@gmail.com!

 

 

 

Foto: Crosstraining De Mosten met Moniek

 

JANUARI

Iedereen een gezond, gelukkig en (p)aardig 2013 gewenst! Ik hoop ook dit jaar weer veel bekende en nieuwe gezichten te mogen zien op TREC wedstrijden en trainingen!

 

 

 

 

 

 

ARCHIEF

2012

2012 gaat de boeken in als een bijzonder jaar. Een jaar waarin Hans fitter bleek dan gedacht en herintrad na een periode van twee jaar met pensioen en meteen een gedeelde eerste plaats opeiste tijdens zijn eerste TREC wedstrijd. Een jaar waarin Allstar kwam, een buitenbak werd aangelegd, de PTV hindernissen verder werden uitgebreid en verbeterd en het terrein nog iets groter werd. Waarin veel bekende en nieuwe mensen trainingen volgden en waarin de eerste PTV training werd gegeven met allemaal paarden van hetzelfde ras (Haflingers). Ook een jaar waarin voor het eerst de nieuwe training "TREC Kennismakingsdag" werd gegeven en meteen een succes werd.

 

Ik ben benieuwd wat 2013 gaat brengen. Hopelijk veel paardenplezier en leuke en leerzame trainingen met leuke mensen en paarden. Daarnaast gaan we proberen om meer trainingen te organiseren voor 'groepen'. Of dat nu een groep is met paarden van hetzelfde ras of mensen van dezelfde stal of vereniging, dat maakt niet uit. Maar dat maakt het nog net een beetje extra leuk!

 

 

 

 

 

 

© Copyright 2013. All Rights Reserved.