Contact

TREC-GO training en instructie

 

CONTACT

Voor meer informatie of inschrijven voor een training of cursus kunt u een email sturen naar trec.go@gmail.com. Wij proberen uw email binnen 48 uur te beantwoorden.

 

U kunt uw inschrijving mailen of per post terug sturen. Ons adres is:

 

Mirjam Nelisse

Smalle Blokweg 1

3247 KH Dirksland

We zijn ook actief op Facebook!

https://www.facebook.com/mirjam.nelisse/posts/130160327157568?comment_id=134848&ref=notif&notif_t=like#!/groups/448740325158474/

 

 

 

 

 

 

 

 

ROUTEBESCHRIJVING

Het adres van onze locatie is Smalle Blokweg 1, 3247 KH Dirksland. Op Goeree-Overflakkee neem je vanuit alle richtingen de N215 richting Dirksland. Bij de rotonde (watertoren) neem je de afslag naar Dirksland.

 

Je rijdt nu op het Korteweegje. Bij de rotonde neem je de tweede afslag (driekwart rond), dit is de Boomvliet. Bij de volgende rotonde rijd je rechtdoor, de Boomvliet gaat over in de Geldersedijk. Na de rotonde neem je de derde weg rechts (Smalle Blokweg). Onze boerderij is gelegen direct links.

 

Je kunt parkeren door het erf op te rijden, en rechtsaf met de neus van de auto terug naar de weg de auto neer te zetten.

 

Andere routes naar de Smalle Blokweg worden met een trailer afgeraden, dit is minder prettig rijden. Let op: navigatie-apparatuur geaft vaak niet de goede route aan!

 

 

 

© Copyright 2013. All Rights Reserved.